Hur tätt mellan borden?

Mått_passage_Traktera

Man bör alltid överväga den kortsiktiga nyttan med maximalt platsutnyttjande av lokalen och den komfort man vill erbjuda. Visst, har man ett hål i väggen är det liksom införstått att det skall vara trångt. Det är en del av charmen.

För att man skall kunna röra sig fritt mellan borden är det absolut minsta avståndet 35 cm. Då kan en normalviktig person sidledes ta sig mellan borden. Dock är det rekommenderade avståndet 55 cm. Då kan de flesta gå mellan borden utan konstiga manövrar. Man slipper då också sitta alltför nära sällskapen intill, en slags komfortzon har skapats.

Arbetande personal kan dessutom utan problem servera från bordets kortsidor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s